Kulturarenakonferansen 2024 – Programmet er komplett!
Lagt til: 21.08.24Programmet til ROM FOR KULTUR – Kulturarenakonferansen 2024 er nå helt komplett og det er under 100 plasser igjen!
Nærmer seg fulltegnet
9. og 10. september åpnes dørene til det som ser ut til å bli et stappfullt Sentralen når Kulturarenakonferansen smeller igang! Over 200 kulturaktører, byplanleggere, kultursjefer, organisasjoner, arkitekter, akustikere og andre som er opptatt av gode møteplasser og rom for kultur har allerede meldt seg på og nå er det under 100 plasser igjen.
→ Se hele programmet her ← // Meld deg på her
Programmet komplett!
I løpet av de to fullpakkede dagene vil ulike foredragsholdere, paneldeltakere og bidragsytere dekke et bredt spekter av tema som berører ROM FOR KULTUR.
DAG 1 – Mandag 9. september
Under mandagen vil alt foregå i Sentralens ærverdige marmorsal. Her er en oversikt over hva som skjer den første dagen. (NB: Denne dagen blir strømmet i sin helhet: Følg strømmen her)
→ Se hele programmet her ←
Dag 2 – tirsdag 10. september – Parallellsesjoner
Konferansens andre dag starter med lansering av to helt ferske rapporter. Etter dette blir det parallellsesjoner i tre ulike rom på Sentralen.
Tematikken er spisset noe mot ulike målgrupper, men alle kan bevege seg fritt mellom de ulike sesjonene. Her er en oversikt over programmet i de ulike rommene. (NB: Denne dagen blir ikke streamet)
Praktisk info:
Sted: Sentralen , Oslo
Tid: Mandag og tirsdag 9. og 10. september 2024
Pris: 450,- + lunsj. Klikk her for påmelding.
Gratis påmelding for frivillige aktører. (kontakt post@kulturrom.no for lenke til gratis påmelding)
GÅ TIL PROGRAM
Arrangører: Kulturrom, Kulturalliansen, NOKU, Norsk musikkråd, Noregs Ungdomslag, Norske Kulturarrangører og Norske kulturhus
Bakteppe: Kulturfeltet har en unik evne til å bidra til å utvikle byer, nye bydeler og vitale lokalsamfunn. Hvordan sikrer vi gode vilkår for kulturaktivitet over hele landet i årene framover? Hvordan sikrer vi at alle nye offentlige bygg blir tilrettelagt for kultur? Hvordan bruke eksisterende bygg smartere eller transformere gamle industriområder til levende kulturkvartal?